Contany Academy: meld je aan!

Dé gratis cursus online marketing!

Ben je op zoek naar een baan in de online marketing?

Zoals je weet, gaan de ontwikkelingen op het gebied van online- en contentmarketing razendsnel. Daardoor kunnen scholen hier vaak niet direct op inspelen in hun lesstof. Dus… mis je benodigde kennis om jouw carrière een vliegende start te geven. Dit is jammer, want contentmarketing heeft de toekomst!

Om jou nu helemaal klaar te stomen voor het werkveld is de Contany Academy opgericht. In een gratis 4-weekse cursus geef jij je CV en baankans een enorme boost! 

Wat ga jij in vier weken doen? Lees hieronder wat de cursus inhoud en meld je snel aan via het aanmeldformulier!

Inhoud van de cursus

In deze cursus leer je van alles over nieuwste ontwikkelingen binnen online marketing, waaronder:

  • Contentmarketing
  • Influencermarketing
  • SEO
  • Linkbuilding
  • Blogs schrijven

In een maand  doe je veel relevante kennis en ervaring op, waardoor je super gewild wordt bij werkgevers. Je nieuwste vaardigheden bewijs je met een Contany Certificaat. Kortom, een grote boost voor je CV en baankans!

Om deze cursus nóg interessanter te maken, krijgt de beste deelnemer baangarantie bij Contany zelf.

Opbouw van de cursus

Iedere eerste week van de maand gaan we van start met een nieuwe 4-weekse cursus.
De opbouw van de cursus is als volgt:

  • Introductie-ochtend: je maakt kennis met ons en de andere cursisten.
  • 2 weken theorie (in eigen tijd thuis, ca. 20 uur per week) met online begeleiding van je vaste coach van Contany.
  • Tussentijdse toets: we testen de kennis die jij hebt opgedaan tijdens het theoretische gedeelte en bepalen of jij de praktijk in mag.
  • 4 praktijkdagen bij ons op kantoor naar eigen beschikbaarheid.

Locatie & contact

Je praktijkdagen zijn bij ons op kantoor (Zekeringstraat 13a, Amsterdam), zodat je de theorie direct kunt toepassen in het bedrijfsleven.
In de week van 2 oktober start de volgende 4-weekse cursus (deelname is gratis). Er zijn nog plekken beschikbaar: schrijf je dus snel in!

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het aanmeldformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je mailen naar sophie@contany.nl.

Beschikbare plekken oktober
0%
Beschikbare plekken november
0%

Aanmeldformulier cursus online marketing

Waarom kiezen voor Contany Academy?

Alles-in-één cursus
Er zijn tig verschillende marketing gerichte cursussen. Met de Contany Academy behandel je alle nieuwste onderwerpen in slechts 4 weken!

Gratis cursus
Je bent (bijna) afgestudeerd, dus hoge kosten aan bijscholing is nou niet echt waar je op zit te wachten. Bespaar met de Contany Academy honderden euro’s op jouw cursus!

Baankans
Wil jij graag aan het werk in de online marketing? Na deze cursus maak je kans op een baan bij Contany!

Wat zeggen de cursisten over Contany Academy?

“Een hele leerzame korte opleiding, waarin alle aspecten van online marketing duidelijk aan bod komen. De manier van leren is erg interactief en tegelijkertijd zelfstandig. Dankzij de Contany Academy krijg ik zin om met mijn nieuwe kennis en de verschillende programma’s aan de slag te gaan.”

Rosa Bertram
Rosa Bertram

“Ik vind Contany Academy super uitdagend. Tijdens het theoretische gedeelte en de opdrachten heb ik veel nieuwe dingen geleerd of juist weggezakte kennis opgehaald. De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod die uiteindelijk allemaal samenkomen onder de noemer contentmarketing. Sommige onderwerpen vond ik nog lastig. Daarom zijn de persoonlijke (online) begeleiding en vaste contactmomenten fijn om vragen te stellen. De feedback en aanvullende informatie zorgen voor verbreding van je kennis.”

Cheryl Tevreden
Cheryl Tevreden