★★★★★
5 5 1
We zijn erg tevreden met de Blogs en worden geholpen op een manier die ook bij onze groeiende organisatie past. Begripvol, betrokken en waar voor je geld!

★★★★☆
4 5 1
Super tevreden. Jullie zouden startende ondernemers wellicht meer informatie kunnen geven over hoe en waar de content op de beste manier kan worden verspreid.

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk gehlpen. Zeer hoge kwaliteit blogs.

★★★★☆
4 5 1
Ik ben goed te spreken over het contact wat er is geweest om de website eigen te maken. Na de intake en tussentijdse evaluatie ben ik zeer tevreden ne met het eind resultaat.

★★★★★
5 5 1
Goed. Het kan altijd beter., dat zeg mijn klanten ook.

★★★★★
5 5 1
Met name de relaxte maar toch zéér snelle service, de wijze van (mee)denken en de persoonlijke benadering maken dat ik Contany graag wil aanbevelen aan een ieder die overweegt een goede contentstrategie te implementeren. Ook de geboden andere diensten als webbouw e.d. worden zeer scherp en accuraat opgepakt. En waarschijnlijk (nog niet gedaan) kun je ook heel gezellig een biertje met ze drinken...

★★★★☆
4 5 1
Prettige, deskundige en zakelijke contacten. Servicegericht en snelle acties. Lijkt me een succesformule. Voor ons in ider geval wel!

★★★★☆
4 5 1
Blogs en linkbuilding gaat erg goed. Nog iets meer tastbaar maken wat het resultaat is.... concreet uit blog is wenselijk.

★★★★★
5 5 1
Ze zijn erg betrokken en er is goed één op één contact. Ze bellen altijd netjes en snel terug. Ze kijken mee naar mogelijkheden. Ik ben erg tevreden.

★★★★★
5 5 1
Super

★★★★★
5 5 1
Een doordacht product, goede service en een veelbelovende start. Ben benieuwd naar de echte resultaten.

★★★★★
5 5 1
Contany is zeer snel in het produceren van content. Ze halen deadlines en ze kijken goed naar wat je wil als klant!

★★★★★
5 5 1
Heel tevreden met artikelen. Goede schrijver gevonden.

★★★★★
5 5 1
Contany.nl heeft ons super geholpen. Afspraken waren flexibel in te plannen en ook per e-mail waren zij altijd bereid om ons te helpen. Ze kijken goed mee naar de mogelijkheden passend binnen het budget.